22 December 2022
Blog

FinMaster blikt terug op 2022

Wij ronden een mooi jaar af. 2022 stond voornamelijk in het teken van de bankkoppelingen voor de PSD2. Het CDD proces is voor iedereen dit jaar beschikbaar gesteld. Om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van De Nederlandse Bank (DNB) moeten wij ons bij het aanvraagproces aan de WWFT-wet houden. ( Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). Wij zijn dus verplicht om te weten met wie we zaken doen. Dit noemen ze ook wel het CDD (Custumer Due Diligence) of KYC (Know your customer) beleid. Klik HIER om meer informatie hierover terug te lezen en de aanvraag voor 2023 te starten.

Lees HIER het artikel terug van januari 2022, de start van de PSD2.

In 2022 zijn wij aangesloten bij de Rabobank, ABN Amro en daar is eind dit jaar ook nog de ING Bank bij gekomen!

Accountant blad interview FinMaster

Accountant magazine

Begin dit jaar stonden wij met een stuk over de PSD2 in het accountant magazine. Het blad richt zich op de accountants in ons land. Op 4 maart lag het nummer op de mat. Met de live gang van de PSD2 koppeling kon een publicatie in het blad niet uitblijven. We zijn blij met het resultaat. Het gehele interview vindt je terug op onze blogpagina.

Stormschade

In februari kreeg ons kantoor te maken met veel stormschade van de storm Eunice. Voor een half jaar keerde wij, samen met het 9 Knots Solutions team, terug naar onze oude locatie in Nieuwveen. Begin augustus was de schade hersteld en keerde wij terug naar ons nieuwe kantoor in De Kwakel. Een periode die we niet snel meer zullen vergeten!

Door de schade werd een feestelijke opening voor genodigden uitgesteld, maar gelukkig kwam hier eind november verandering in Met taart, een walking dinner en bubbels opende we dan officieel ons nieuwe kantoor!

Bedankt!

We bedanken al onze klanten en samenwerkingen voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer voor jullie klaar. 

Comments are closed.