Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

FinMaster is een complete online boekhoudapplicatie, speciaal ontwikkeld voor de ondernemer. Het biedt de mogelijkheid om je financiële- en verkoopadministratie te registreren en beheren. FinMaster bevat een aantal modules waarmee je gemakkelijk, eenvoudig en gebruikersvriendelijk je gehele administratie kan voeren.

Bekijk alle functionaliteit

Registreren, betalen en boekhouden

De kern van FinMaster boekhoudsoftware is de scheiding tussen registreren, betalen en boekhouden. FinMaster biedt namelijk de mogelijkheid om de inkoopfacturenstroom vast te leggen zonder dat deze verwerkt hoeft te worden. Het boeken in het grootboek kun je dus op een later tijdstip doen of uitbesteden aan je accountant of administratiekantoor.

Het grootste voordeel hiervan? Je kunt facturen betaalbaar stellen zonder boeking!

Meer info voor accountants

PSD2 bankkoppeling

Met de PSD2 bankkoppeling in FinMaster, ben je altijd up to date. Het geeft inzicht in je transacties en actuele saldo. FinMaster staat geregistreerd in het DNB register voor betaalinstellingen. Met deze licentie, goedgekeurd door De Nederlandse Bank, kunnen we je helpen door rechtstreeks vanuit je eigen zakelijke betaalrekening mutaties in FinMaster te administreren.

Bekijk alle informatie en de aanvraag

Extra modules

FinMaster is een professioneel boekhoudpakket met een flinke hoeveelheid basisfunctionaliteit voor iedere ondernemer.

Behoefte aan meer? Breid FinMaster dan uit met een van de extra modules:

Het is natuurlijk ook mogelijk om FinMaster aan andere software-oplossingen te koppelen.

Meer over de mogelijkheden

Koppelingen

Om je werkprocessen te vergemakkelijken is FinMaster te koppelen aan verschillende systemen. Bekijk onze pagina over koppelingen om te zien welke koppelingen al beschikbaar zijn. Staat hier de gewenste koppeling niet tussen? Neem gerust even contact op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Meer over koppelingen