1 December 2022
Blog

Ons nieuwe kantoor officieel geopend

Ons kantoor is officieel geopend! Sinds mei 2021 is FinMaster verhuisd naar het nieuwe kantoorpand in De Kwakel. Na de verbouwing zat het team er prachtig bij. Totdat in februari 2022 de storm Eunice huis hield. Het dak werd kapot getrokken. Schade was er flink. Begin augustus 2022 waren de herstelwerkzaamheden afgerond en kon het team werd terug verhuizen.

Officieel geopend

Een officieel openingsfeest moest nog plaatsvinden. Donderdag 24 november was het zover, het kantoor werd officieel geopend voor genodigde van het bedrijf en 9 Knots Solutions. Het pand heeft geen kantine, maar een echt bruin café. Een fantastische plek voor een gezellige borrel, het werd dan ook gezellig druk in het café. Er werden vele felicitaties en presentjes in ontvangst genomen. Hartelijk dank daarvoor!

Richard Klijn opende de avond met een welkomwoord en een presentatie. Hij vertelde over de start van het bedrijf en de meerdere verhuizingen. Het eerste kantoor stond in Hilversum, later verhuisde het team naar Nieuwveen. In het pand van Nieuwveen heeft intern nog een derde verhuizing plaatsgevonden. In De Kwakel is dé plek gevonden. Alle mogelijkheden voor uitbreiding zijn hier aanwezig. Tijdens de presentatie bedankte Richard in het bijzonder de eerste klanten. Zonder hen en het vertrouwen, hadden FinMaster en 9 Knots niet gestaan waar ze nu staan.

Er was een gezellige opkomst. Er is genoten met zijn allen van een heerlijk paars gebakje, champagne en een heerlijk walking dinner.

Ben je ook benieuwd naar ons kantoor of wat FinMaster voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, de koffie staat altijd voor je klaar. We ontvangen je graag in een van onze spiksplinternieuwe vergaderzalen.

Bel 085 – 2100194 of stuur een mailtje naar info@finmaster.nl.

Interesse in een softwareoplossing van 9 Knots Solutions?
Ga dan naar www.9knots.nl voor meer informatie

Comments are closed.