FinMaster kan moeiteloos worden gekoppeld aan diverse externe systemen. Deze integraties maken het mogelijk om de financiële gegevens tussen verschillende systemen uit te wisselen en te gebruiken. FinMaster optimaliseert jouw administratieve workflows.

Staat de koppeling die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Als vervanging van het importeren van de loonjournaalposten via bestandsuitwisseling hebben wij een API koppeling met loket.nl ontwikkeld.

Meer informatie

FlynthOm iedereen beter grip op zijn real-time financiële cijfers te geven, is er in samenwerking met Flynth een koppeling beschikbaar gesteld tussen FinMaster en FlynthLink.

Meer informatie

Deze koppeling zorgt er voor dat de journaalposten uit Visma Nmbrs iedere maand weer goed ingelezen worden in FinMaster. De koppeling is te activeren vanuit Finmaster.

Meer informatie

WefactWeFact is een online administratieprogramma, speciaal ontwikkeld voor ondernemingen om eenvoudig offertes en facturen te maken, versturen en beheren.

Meer informatie

PSD2

Met deze licentie, goedgekeurd door De Nederlandse Bank, kunnen we je helpen door rechtstreeks vanuit je eigen zakelijke betaalrekening mutaties in FinMaster te administreren.

Meer informatie

De koppeling met Blue10 maakt het mogelijk om pakbonnen automatisch te koppelen aan de inkoopfacturen en deze direct te verwerken.

Meer informatie


Royal FloraHolland is een coöperatie van veilingen van snijbloemen en planten. Door gebruik te maken van deze koppeling, kunnen e-facturen XML automatisch worden ingelezen.

Meer informatie


Ai2 is de onafhankelijke incasso dienstverlener voor bedrijven in de sierteelt. Met Ai2 regelt u op een efficiënte en voordelige manier de incasso’s van al uw directe handelstransacties.

Meer informatie

Als verbindende en klantgerichte afzetorganisatie faciliteert ZON fruit & vegetables op slagvaardige wijze onze telers in hun ondernemerschap. Importeer je verkoopfacturen in FinMaster. De koppeling is gratis en aan te vragen via onze support.

GreenMaster is het complete verkoopsysteem voor de sierteelt. Facturen worden direct ingeschoten in jouw FinMaster administratie, en uitgeboekt. Debiteuren zijn gekoppeld. De koppeling is gratis en aan te vragen via onze support.

Plantion

Plantion is hét inkoopcentrum voor de groenprofessional. Door gebruik te maken van deze koppeling, kunnen e-facturen XML automatisch worden ingelezen.

Agriware

MPRISe Agriware is de software voor de tuinbouw. Exporteer en importeer je verkoopfacturen/afrekeningen in FinMaster.
De koppeling is gratis en aan te vragen via onze support.

SDF Horti Software

SDF is een sierteelt software systeem. Exporteer en importeer je verkoopfacturen/afrekeningen in FinMaster. De koppeling is gratis en aan te vragen via onze support.

Florisoft

FloriSoft is een sierteelt software systeem. Exporteer en importeer je verkoopfacturen/afrekeningen in FinMaster. De koppeling is gratis en aan te vragen via onze support.