Visma Nmbers koppeling

Wat is Visma Nmbers?

Visma Nmbrs verbindt HR- en salarisprocessen in één systeem waarin het gebruiksgemak en medewerkers voorop staan. Van loonaangiftes tot contracten, van verlof tot verzuim; In Nmbrs verwerk jij al jouw personeelszaken zo veilig en efficiënt mogelijk in een digitaal dossier. Met Nmbrs regel je gemakkelijk zelf de salarisverwerking voor jouw medewerkers. Door gebruik te maken van de HR workflows kun je heel eenvoudig en efficiënt HR-processen verwerken in Nmbrs en taken automatiseren. Daarnaast is het mogelijk om partijen te koppelen die voor jou relevant zijn om zo jouw ideale HR-ecosysteem op te zetten. Efficiëntie, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en continue innovatie staat aan de basis van de software.

Aan de slag met FinMaster en Visma Nmbers

Als vervanging van het importeren van de loonjournaalposten via bestandsuitwisseling heeft FinMaster een API koppeling met Nmbers ontwikkeld. De loonjournaalposten kunnen nu rechtstreeks bij Loket.nl worden opgehaald en worden geboekt. Ga hiervoor binnen FinMaster naar de Stamgegevens en kies Externe connecties. Hier is de koppeling aan te maken. Middels het invoeren van de gebruikersnaam, de API token en het kiezen van het juiste bedrijf, is de koppeling te activeren.

Klik HIER voor de werkwijze om bij Visma Nmbrs een API token aan te maken. 

De koppelingskosten bedragen €1,50 excl. btw per maand, per administratie voor het up-to-date houden van deze koppeling.

Wil je meer koppelingen? Ga dan HIER terug naar onze koppelingen pagina.