6 July 2023
Informatie

FinMaster halfjaar update – voorjaar 2023

In het afgelopen halfjaar hebben er diverse mooie ontwikkelingen plaatsgevonden binnen FinMaster. In deze blog geven we je een update van de 5 populairste ontwikkelingen. Met stip op één staat de lancering van onze eigen FinMaster app.

FinMaster app

De app

Wij zijn uitgebreid met een app! Door gebruik te maken van de app, heb je altijd en overal toegang tot je financiële gegevens, openstaande posten en actuele banksaldo. Door de scan functie kun je gemakkelijk facturen of bonnetjes scannen en aan je administratie toevoegen. De mogelijkheden in de app hangen af van de rechten die je hebt in de backoffice. Heb je in de backoffice ergens geen rechten voor? Of zijn bepaalde functionaliteiten niet beschikbaar? Dan heb je deze ook niet in de app.
Wil je meer weten over onze app? Er verscheen al eerder een blog op onze website. KLIK HIER om de blog te lezen.

Loket.nl en NMBRS

Als vervanging van het importeren van de loonjournaalposten via bestandsuitwisseling hebben wij een API koppeling met Loket.nl en Visma Nmbrs ontwikkeld. De loonjournaalposten kunnen met de koppeling rechtstreeks worden opgehaald en worden geboekt in FinMaster. De koppelingen zijn binnen je FinMaster boekhouding aan te vragen op onze website vind je een uitgebreide handleiding.

Gebruikers toevoegen

Om de werkprocessen te vergemakkelijken en de AVG regels nog scherper na te leven, heeft FinMaster het aanmaken/toevoegen van gebruikers gewijzigd. Binnen je organisatie is het mogelijk gemaakt om zelf gebruikers aan te maken of te ontkoppelen. Alles is hiervoor nu in eigen beheer.

Uitbreiding Grootboekkaart

Er vond een uitbreiding plaats binnen de grootboekkaart. Vanuit de rapportage “Balans/W&V” is er een extra optie beschikbaar gesteld genoemd; Analyse. De analyse bestaat uit twee overzichten;

  • Verloop van mutaties of saldi; in deze grafiek is de verloop van mutaties te volgen, afgezet ten opzichte van het voorgaande jaar. Indien het gaat om een balansrekening, betreft het de verloop van het saldo.   
  • Top 10 relaties; De top 10 relaties gekoppeld aan boekingsregels op de gekozen grootboekrekening worden geanalyseerd. De weergave van de cijfers is gebaseerd op de instelling “kosten / opbrengsten” van de grootboekcategorie gekoppeld aan de desbetreffende grootboekrekening.

Foutieve betaling verwijderen

Middels deze nieuwe optie kunnen er bij nog te betalen facturen, betalingen worden verwijderd die fout zijn aangemaakt. Deze nieuwe optie komt alleen naar voren als het probleem zich daadwerkelijk voordoet.

Los van bovenstaande punten zijn er nog meer verschillende punten / updates uitgevoerd. Deze updates zijn terug te vinden in onze eerdere verzonden mails. Deze mails zijn ook terug te vinden binnen je FinMaster dashboard.

Heb je vragen over een bovenstaande update of andere mogelijkheden? We horen het graag. Mailen kan naar: info@finmaster.nl

Comments are closed.