27 September 2023
Klantverhaal

FinMaster en ERP: dé perfecte combinatie voor Wim Peters Kwekerijen

Wim Peters Kwekerijen is een van de grotere tomatentelers van ons land. Het bedrijf heeft een oppervlakte van maar liefst 310.000 m2. Dat betekend jaarlijks enorm veel tomaten! Zij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om de administratie hiervan op orde te hebben. Dankzij de naadloze integratie van FinMaster met hun maatwerk systeem van 9 Knots Solutions, verloopt het facturatieproces vlot en efficiënt.

Waarom FinMaster voor Wim Peters Kwekerijen?

‘FinMaster biedt enkele functionaliteiten die het administratieve werk efficiënter maken.’ vertelt Nick Greijmans, Financieel Manager bij de tomaten kwekerij.

Nick_Greijmans

Toen in januari 2022 het maatwerksysteem voor hen live ging, is het boekhoudpakket hier direct volledig in geïntegreerd. ‘Het programma zorgt ervoor dat facturen dagelijks aangemaakt, én in de juiste administratie ingeboekt worden. Daarnaast heeft FinMaster een automatische koppeling met onze bankrekeningen. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat onze bankrekeningen real-time worden bijgewerkt en dat facturen veelal automatisch worden afgeletterd. Dit bespaart niet alleen tijd en administratieve rompslomp, maar minimaliseert ook fouten.’

Met meer dan 350 verkoopfacturen per maand scheelt automatisering ons erg veel tijd!’

De voordelen

De inkomende facturen bij Wim Peters Kwekerijen, komen via de invoicing module terecht in FinMaster. Hierna is er een accorderingsworkflow ingericht voor de beoordeling van de facturen. In de ERP-rapportage set wordt de data uit ERP en FinMaster in diverse overzichten en dashboards gecombineerd.

Wil je weten wat FinMaster boekhoudsoftware voor jouw kan betekenen? Neem contact met ons op en samen bespreken we vrijblijvend alle mogelijkheden.

Wim Peters Kwekerijen
Hoge Akkerweg 10
5711 TM Someren
0493-470405
info@wimpeterskwekerijen.nl
www.wimpeterskwekerijen.nl

Comments are closed.