31 May 2023
Informatie

De FinMaster boekhoudapp

FinMaster is uitgebreid met een eigen boekhoudapp!

Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot je financiële gegevens, openstaande posten en actuele banksaldo. Door de scan functie kun je gemakkelijk facturen of bonnetjes scannen en aan je administratie toevoegen. Hierdoor heb je geen last meer van papieren bonnetjes.

De app installeren en gebruiken

De app is de vinden in de google play store en in de app store.

Na installeren kan je inloggen met je gebruikelijke inloggegevens.

De menustructuur volgt de rechten en functionaliteiten van de backoffice. Heb je in de backoffice ergens geen rechten voor of zijn bepaalde functionaliteiten niet beschikbaar? Dan heb je die ook niet in de app. 

Boekhoudapp

In de app zijn de volgende functies beschikbaar;

  • Dashboard
  • To-Do
  • Financiële positie
  • Accordeer inkoopfacturen
  • Openstaande inkoopfacturen
  • Openstaande verkoopfacturen
  • Scan bon
  • Contacten

Uitleg van de functies

Dashboard
Het dashboard geeft je inzicht in je resultaten, kosten en opbrengsten en het verloop. Te switchen tussen vorig en huidig boekjaar.

To Do’s
In één oogopslag een overzicht van al je to do’s.

Financiële positie
Geeft je inzicht in je actuele banksaldo en het verloop ten opzichten van vorig jaar.

Accordeer inkoopfacturen (deze functie heb je alleen tot je beschikking zodra je in de backoffice de invoicing module gebruikt en accorderingsworkflow)
De facturen die voor je klaar staan om te accorderen zijn hier zichtbaar. (Je kan alleen uitvoeren waar je rechten toe hebt in de accorderingsworkflow die je ook hebt in de backoffice.) 

Openstaande inkoopfacturen
Dit geeft een overzicht van je openstaande inkoopfacturen per relatie, ook de factuurdatum en betaaldatum worden weergegeven.

Openstaande verkoopfacturen
Geeft een overzicht van je openstaande verkoopfacturen per relatie. Ook de factuurdatum en betaaldatum worden weergegeven.

Scan bon
Maak een foto van je papieren facturen en/of bonnetjes. Heb je nu bijlages die je graag bij het bonnetje wil toevoegen? Dan kun je meerdere foto’s achter elkaar maken. Alle foto’s die je maakt worden in 1 pdf bestand samengevoegd. 

Contacten
Overzicht van alle aanwezige contacten binnen de administratie. Door het telefoonnummer en/of het emailadres aan te tikken, kun je direct in contact komen met de relatie.

De mogelijkheden van de app variëren en zijn afhankelijk van de functies en rechten in je backoffice. Meer informatie over de verschillende functies binnen FinMaster kun je vinden op www.finmaster.nl

Download onze gratis app en je ben direct op de hoogte van de meest belangrijke en actuele cijfers uit je boekhouding. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085-2100194 of stuur een mail naar info@finmaster.nl.

Comments are closed.