14 March 2022
Informatie

FinMaster staat in eerste nummer van het Accountant magazine 2022

In het eerste Accountant magazine van 2022 is de boekhoudoplossing van FinMaster te vinden. Het blad richt zich op de accountants in ons land. Op 4 maart lag het nummer op de mat. Met de live gang van de PSD2 koppeling kon een publicatie in het blad niet uitblijven. We zijn blij met het resultaat.

www.accountant.nl

Lees hieronder het volledige artikel.

FinMaster is live met PSD2-vergunning

Als innovatieve boekhoudapplicatie is FinMaster altijd op zoek naar ontwikkelingen om het administratieproces voor klanten zo eenvoudig en snel mogelijk te maken.

Om de dienstverlening te optimaliseren en tijd te kunnen besparen voor de klanten is FinMaster de aanvraag van de PSD2 vergunning aangegaan. Deze felbegeerde vergunning werd verleend door De Nederlandsche Bank na het succesvol doorlopen van een zorgvuldig traject. De zogeheten ‘dienst 8’-vergunning biedt de mogelijkheid toegang te krijgen tot het uitlezen van betaaltransacties van klanten. Met deze licentie kan FinMaster de klanten helpen door rechtstreeks vanuit hun eigen zakelijke betaalrekening mutaties in hun applicatie te administreren. Vanzelfsprekend alleen met toestemming van de klanten.

Boekhoudoplossing

FinMaster biedt online een omvangrijk palet aan boekhoudoplossingen. De applicatie is modulair opgebouwd. Gebruikers betalen daardoor alleen voor de services die ze daadwerkelijk gebruiken. Naast de standaard basisfunctionaliteiten als boekhouddiensten, CRM-beheer en automatische facturatie kunnen onze gebruikers geavanceerde modules toevoegen aan hun abonnement. Bijvoorbeeld de scan- en herkenfunctie voor het automatisch uitlezen van inkoopfacturen.

Voordeel voor accountants

Ook accountants- en administratiekantoren kunnen met FinMaster hun voordeel doen, het is een uitstekend te gebruiken applicatie om de samenwerking met cliënten te bevorderen. Eerder was dit al door de mogelijkheid om de inkoopfacturenstroom vast te leggen zonder dat deze direct verwerkt hoeft te worden en nu de bankkoppeling erbij zit wordt dit alleen nog maar meer versterkt.

Meerdere administraties

Richard Klijn (Algemeen Directeur): “FinMaster is ontstaan met de gedachte om het mogelijk te maken voor iedere ondernemer, groot of klein, op een eenvoudige, overzichtelijke en snelle manier hun eigen financiële administratie te kunnen beheren. In FinMaster is onder meer de mogelijkheid opgenomen om meerdere administraties in één systeem te verwerken. Dit hebben we ook in het KYC proces verwerkt. Hierdoor kunnen alle soorten bedrijven, waaronder bv’s of mkb-ondernemingen met meerdere administraties en of bankrekeningen gebruik maken van de automatische bankkoppeling. Het gehele aanvraagproces is in de applicatie verwerkt en volledig geautomatiseerd. Nadat alles uitvoerig is getest staat op dit moment de koppeling met de Rabobank live voor onze klanten en kunnen we doorpakken om dit proces voor de overige banken te realiseren”.

Meer weten?
Benieuwd geworden naar de boekhoudapplicatie en wat de voordelen kunnen zijn voor u als accountant? Ga dan naar
https://www.finmaster.nl/voordelen-voor-accountants/

Comments are closed.