12 October 2023
Informatie

Hoe houd je je bedrijf financieel gezond? Ontdek het met onze boekhoudapplicatie

Wij bij FinMaster begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om jouw bedrijf financieel gezond te houden. Tegenwoordig is het essentieel om te weten waar je kunt bijsturen en om duidelijkheid te krijgen in je financiën. Gelukkig kan dit heel eenvoudig met onze boekhoudapplicatie.

Innovatie en gebruiksgemak

FinMaster is een innovatief bedrijf dat altijd op zoek is naar manieren om het administratieproces zo makkelijk, snel en inzichtelijk mogelijk te maken. Als PSD2-gecertificeerd (2022) bedrijf lanceerden we onlangs onze eigen app in mei. Deze applicatie biedt diverse functies, zoals inzicht in je financiële gegevens, openstaande posten en actueel banksaldo. Ook heeft het de mogelijkheid om inkoopfacturen goed te keuren en bonnetjes te scannen.

Onze app geeft je alle benodigde informatie om jouw financiën inzichtelijk te maken.

Optimaal inzicht

FinMaster is acht jaar geleden ontwikkeld met als doel om zowel het MKB als accountants- en boekhoudkantoren te ondersteunen met overzichtelijke en gemakkelijke administratieve processen. Krista benadrukt: “Onze applicatie is modulair opgebouwd, zodat je alleen de functies gebruikt die voor jou relevant zijn.”

Naast de standaard basisfunctionaliteiten zoals boekhouddiensten, CRM-beheer, uitgebreide rapportagemodules en automatische facturatie, biedt FinMaster ook de mogelijkheid om geavanceerde modules of koppelingen toe te voegen aan je abonnement. Denk hierbij aan de invoicemodule waarmee je inkoopfacturen automatisch kunt uitlezen. De PSD2 bankkoppelingen, het ophalen en boeken van loonjournaalposten en de exploitatiebegrotingsmodule. Zo kun je de applicatie volledig naar jouw eigen behoeften inrichten.

Uitbreidingsmogelijkheden

De verschillende uitbreidingsmogelijkheden, het overzichtelijke dashboard, de exploitatiebegrotingsmodule en natuurlijk de handige app zorgen ervoor dat je volledig inzicht hebt en beter grip krijgt op je financiële cijfers.

Door de scheiding tussen registreren, betalen en boekhouden is onze applicatie ook bijzonder geschikt voor een efficiënte samenwerking tussen accountants- en boekhoudkantoren en hun cliënten“, voegt Krista toe.

Krista de Rooi FinMaster

Wil je meer informatie over onze boekhoudapplicatie? Neem vrijblijvend contact met Krista via de mail of geef een belletje.

Mail: support@finmaster.nl
Tel: 085 – 2100194

Comments are closed.