6 April 2020
Informatie

FinMaster Invoicing

Digitaal verwerken van inkoopfacturen doet bijna iedereen. Het bespaard veel tijd en niet weg te denken uit deze tijd. Vele gebruiken hiervoor twee aparte applicaties. Zonde! Door onze FinMaster Invoicing module is dat niet meer nodig. Je kunt heel gemakkelijk je inkoopfacturen digitaal verwerken en gelijk boeken in je administratie. Dit zonder dat je hoeft te switchen van applicatie.

Met FinMaster invoicing heb je geen aparte applicatie meer nodig voor het digitaal verwerken van je inkoopfacturen!

Na het aanvragen van de module krijg je van ons een speciaal e-mailadres. Naar dit adres kunnen alle inkoopfacturen gemaild worden. De inkoopfacturen komen dan direct in FinMaster terecht. Super simpel en snel. Het gewenste bestandsformaat om de factuur te mailen is pdf. Je kan een losse factuur mailen, maar meerdere in bulk zonder scheidingsbladen of met extra bijlage is ook mogelijk.

Ingebouwde software

Door de speciaal ingebouwde software worden de factuurkenmerken en regels al grotendeels herkend. Zijn er kenmerken of regels die hierin nog niet worden meegenomen? Dan kun je deze zelf vastleggen, handig voor de volgende keer. Ook is hier je bulk mail te splitsen. Heb je een extra bijlage toegevoegd? Dan is dit ook aan te geven hier. Na controle zet je de factuur door. Deze factuur kan gelijk in de administratie geboekt worden. Mocht voor een factuur speciale goedkeuring nodig zijn, dan is dit geen probleem. Deze mogelijkheid was al aanwezig en kan dus (ook in combinatie met deze module) gebruikt worden. Dit is zelfs gemakkelijker geworden, aangezien de factuur gelijk zichtbaar is voor diegene die de goedkeuring moet geven.

“Geen maandbundel, maar betalen per geboekte factuur”

Wat zijn de kosten?

Omdat niemand wil betalen voor iets wat je niet gebruikt, hoef je bij ons niet een vaste maandbundel af te nemen. Vaste maandbundels hebben meestal relatief hoge kosten per factuur als je daar overheen gaat. In plaats daarvan betaal je bij ons een vast bedrag van € 10,- per maand voor gebruik van de module. Daarnaast reken je alleen de facturen af die je ook daadwerkelijk hebt geboekt.

De prijs per factuur wordt steeds berekend naar het totaal aantal geboekte facturen voor die hele maand. De prijs van de facturen is onderverdeeld in onderstaande staffel.

  •     0 tot    50 facturen €0,35 per factuur
  •   51 tot   100 facturen €0,30 per factuur
  •  101 tot  200 facturen €0,25 per factuur
  • 201 tot  500 facturen €0,20 per factuur
  • 501 tot 1000 facturen €0,15 per factuur
  • 1000+ facturen €0,10 per factuur

Indien je nog vragen hebt over deze module, neem gerust contact met ons op. Wij leggen met veel plezier alles aan u uit. Je kunt ons bellen via 085-2100194 of ons mailen; info@finmaster.nl.

Comments are closed.