20 December 2023
Informatie

Terugblik op 2023: FinMaster’s innovaties in vereenvoudiging van werkprocessen en nieuwe functionaliteiten | Ontdek wat 2024 brengt

FinMaster blikt terug op 2023!

2023 was een jaar vol innovatie en optimalisatie, waarin we ons vooral hebben gericht op het vereenvoudigen van werkprocessen. Eén van de belangrijkste stappen was de introductie van de API-koppeling tussen ons loket.nl en NMBRS, waardoor het tijdrovende proces van het importeren van loonjournaalposten via bestandsuitwisseling verleden tijd is.

Een andere mooie toevoeging, de Finmaster app, waarmee financiële gegevens, openstaande posten en actuele banksaldo’s altijd en overal binnen handbereik zijn. De handige scanfunctie maakt het bovendien eenvoudig om facturen of bonnetjes te scannen en direct aan de administratie toe te voegen.

Om de werkprocessen nog meer te stroomlijnen en te voldoen aan de AVG-regels, hebben we een nieuwe functionaliteit geïmplementeerd waarmee je binnen de organisatie zelf gebruikers kunt aanmaken of ontkoppelen. Dit draagt niet alleen bij aan efficiëntie, maar ook aan striktere naleving van privacyregels.

Een andere belangrijke ontwikkeling is de koppeling met Peppol, waardoor het uitwisselen van e-facturen efficiënter en veiliger is geworden. Met Peppol kunnen e-facturen direct naar de boekhouding van de ontvanger worden gestuurd. Je kan natuurlijk ook zelf de facturen direct ontvangen in je boekhouding. Hierdoor zal het facturatieproces nog soepeler verlopen.

Tot slot hebben we een inkoopcontractenmodule geïntroduceerd, waarmee alle inkoopcontracten eenvoudig kunnen worden vastgelegd, inclusief bijbehorende documenten en facturen. Deze module biedt een gestructureerde aanpak om het overzicht te behouden en de transparantie te vergroten.

Al met al was 2023 een jaar van vooruitgang, waarin we met trots kunnen terugkijken op de succesvolle implementatie van nieuwe tools en functionaliteiten die jullie in staat stellen om je werkzaamheden efficiënter en effectiever uit te voeren.

Bedankt!

We bedanken al onze klanten en samenwerkingen voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer voor jullie klaar. 

Goede voornemens 2024

Voor het nieuwe jaar hebben we onze goede voornemens alweer gemaakt. Ook in 2024 zal het weer een jaar worden van innovatie en optimalisatie van de werkprocessen. Er zullen weer nieuwe functionaliteiten worden toevoegt. Zo staan onder andere de koppeling met de belastingdienst en het automatisch herinneren op de planning. Maar ook de styling zal aan bod komen. Op naar het nieuwe jaar!

Comments are closed.