Facturatieproces

Het facturatieproces vanuit FinMaster verzorgen aan de hand van een eigen factuur- of betalingsherinneringsjabloon kost eenmalig € 250,-. De facturen en herinneringen vanuit FinMaster direct aan de betreffende relatie mailen, doormiddel van een e-mail sjabloon kost eenmalig € 100,- (Beiden conform eigen huisstijl).

Rapportages

FinMaster is een standaard product en bevat een aantal standaard rapportages. Aangezien niet ieder bedrijf gelijk is zijn er ook klantspecifieke rapportages aan te vragen. Voor het aanmaken van deze rapportages zullen eenmalige kosten in rekening worden gebracht. De kosten hiervoor zullen aan de hand van de gevraagde rapportage en de benodigde uren worden vastgesteld. Heeft u interesse in een klantspecifieke rapportage neem dan contact met ons op.

Kosten

FinMaster heeft één standaard abonnement van €35,- per maand (1 administratie, incl. 2 gebruikers). Het is mogelijk om meerdere administraties in één systeem te verwerken. Voor iedere extra administratie zal er € 10,- per maand in rekening worden gebracht. Ook kunnen er extra gebruikers toegevoegd worden, hiervoor wordt € 5,- per maand per gebruiker gerekend.

Abonnement aanvragen