Verzamel financiële data

 Inkoopfacturen
 Verkoopfacturen
 Kas- en bankgegevens

1 +

Verwerk financiële data

 Eenvoudig boekhouden
 Simpel dashboard
 Zelf in controle

2 =

Eenvoudige administratie

 Gebruiksvriendelijkheid
 Bespaar tijd
 Rapportagemogelijkheden

3

Gemakkelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk

FinMaster is een complete online boekhoudapplicatie, speciaal ontwikkeld voor de ondernemer. Het biedt de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren en beheren. FinMaster bevat een aantal modules waarmee u gemakkelijk, eenvoudig en gebruikersvriendelijk uw gehele administratie kan voeren.

Scheiden tussen registreren, betalen en boekhouden

De kern van FinMaster is de scheiding tussen registreren, betalen en boekhouden. FinMaster biedt de mogelijkheid om de inkoopfacturen stroom vast te leggen zonder dat deze verwerkt hoeft te worden. Het boeken in het grootboek kunt u op een later tijdstip doen of uitbesteden aan uw accountant of administratiekantoor.

FinMaster Invoicing

FinMaster Invoicing is een module in FinMaster waarmee je de inkoopfacturen digitaal kunt verwerken. De facturen kunnen gemaild worden naar een speciaal e-mailadres waardoor ze direct in FinMaster terecht komen. Na controle zijn de facturen gelijk te boeken in de administratie.

meer info FinMaster Invoicing

Mogelijke koppelingen

Om uw werkprocessen te vergemakkelijken is FinMaster te koppelen aan verschillende systemen. Hieronder volgt een greep uit de beschikbare koppelingen:

*Flora Holland e-factuur XML
*Invoice Management Blue 10
*NMBRS
*WeFact
*Loket.nl
*GreenMaster

Wilt u FinMaster ook koppelen aan een bestaande applicatie, maar staat deze nog niet in de lijst? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Abonnement

Wilt u meer informatie over het FinMaster abonnement? Druk dan op de onderstaande knop.

Info FinMaster abonnement