Referenties
Met FinMaster versimpelen wij de boekhouding van onze klanten. FinMaster is namelijk speciaal ontwikkeld voor de ondernemer. Met FinMaster kunt u op een eenvoudige, overzichtelijke en snelle manier uw eigen financiële- en verkoopadministratie registreren en beheren.

Lees hier over de ervaringen van onze klanten.

logo_arcadiaWat een geweldige keuze!

Sinds enige tijd zijn we op advies van Flynth overgestapt op Finmaster. Wat een geweldige keuze!! Het online boekhoudprogramma biedt ons een duidelijk overzicht van de verschillende locaties van onze kwekerijen. Het grote voordeel van Finmaster is dat je zelf op elke plaats, elk moment “real-time” inzicht hebt in je boekhouding. Eenvoudig te bedienen, doorklikken naar de online ingeboekte facturen, alles is nu mogelijk. Op elk moment van de dag is nu te zien waar je staat met je bedrijf. Dit is een must voor hedendaagse bedrijfsvoering.

Nog mooier is FlynthLink. Dit begrotingsprogramma is gekoppeld aan Finmaster en geeft ons goed en duidelijk inzicht waar we staan t.o.v. de begroting. Eigen Excel sheets kunnen als een sjabloon worden ingevoegd. Hiermee is het monitoren van de verschillende kernwaardes van je bedrijf nog makkelijker geworden.

Ronald Olsthoorn,
Arcadia chrysanten.

Logo gebr Zwinkels.fwGebr. Zwinkels B.V. uit Zevenhuizen teelt op twee locaties van in totaal 140.000 vierkante meter trostomaten en pruimtomaten. Sleutelwoorden bij ons bedrijf: kwaliteit in rassenkeuze, kwaliteit in bedrijf en kwaliteit in teelt. Op advies van Flynth (relatiebeheerder Maurice Pronk) zijn wij overgestapt op FinMaster in de combinatie met Blue10 (scan-herken).
En deze combinatie heeft ons wat betreft de inkomende facturen, de betaling daarvan en de semi automatische boeking grote voordelen opgeleverd.

Alle inkomende facturen worden geregistreerd, er raken geen facturen meer zoek en zeker de mogelijkheid om facturen reeds betaalbaar te stellen zonder boeking in de administratie is een grote plus. En niet geheel onbelangrijk: we boeken veel tijdwinst in de verwerking op het bedrijf én Flynth is sneller klaar met de controlewerkzaamheden.
Goed advies van Flynth; en FinMaster is voor ons een grote stap voorwaarts!

Gebr. Zwinkels B.V.
Zevenhuizen

Holstein Flowersflynth_small[1]Wij, Holstein Flowers, werken al een aantal jaren samen met Flynth om met een gedegen begroting en met maandcijfers te werken. In 2012 werkten we al met jaarbegrotingen in Excel, maar er ontstond de behoefte, naar meer gedetailleerde info, zoals maandcijfers. De eerste softwarepakketten dienden zich aan om begrotingen en maandcijfers te realiseren, op de een of andere manier gekoppeld aan de geautomatiseerde boekhouding. Wij hebben toen gewacht op de introductie van Flynthlink, omdat we er vertrouwen in hadden dat er een goed pakket zou komen, uitgeleverd onder de paraplu van Flynth, die toen ook onze boekhouding verzorgde. Vertrouwen is een belangrijk gegeven, want alle cijfers komen online te staan en je wilt dat daar niets mee kan gebeuren.

Nadat wij er mee aan de slag gingen bleek al snel dat wij behoefte hadden aan iemand die ons voor een deel ging ontzorgen. Door maandrapportages etc., ging er toch iets meer tijd inzitten dan voorheen en ook het meer gedetailleerd begroten vroeg om personele inzet, die toen niet in onze organisatie beschikbaar was. De persoon die dit moet oppakken moet de kennis hebben van boekhouden en begroten. Met Flynth hebben wij toen afspraken kunnen maken over de inzet van Patrick Gardien, die tot dan toe bij ons de kwartaalafronding deed. Patrick regelt sindsdien elke maand de rapportages.

Sinds begin 2014 werken we met FinMaster als boekhoudpakket, waardoor zowel de boekhouding en de begroting goed gekoppeld zijn in een online omgeving. Dit is positief, omdat ze beiden dan overal benaderbaar zijn. Patrick kan vanaf de zaak of thuis, de voorbereidende boekingen doen, die wij dan vervolgens samen doornemen. Uiteindelijk is er maandelijks een presentatie van de cijfers aan het MT van Holstein Flowers. Wij zijn erg blij met deze gang van zaken, omdat wij zo op een laagdrempelige manier voorzien zijn van goede managementinfo en we in deze roerige tijd scherp kunnen sturen.

Mathieu van Holstein
financieel verantwoordelijke binnen Holstein Flowers
De Lier

Zwinkels TomatenEen aantal jaar geleden kennis gemaakt met 9 Knots Solutions, het pakket FlynthLink was voor mij toen een zeer waardevolle toevoeging. Met de snelle veranderingen van processen en automatisering springt 9 Knots erg snel om. Elke verandering is een verbetering en daar hou ik van.

Zo ook het pakket FinMaster, het boekhouden 2.0 of het nieuwe boekhouden al zeg ik het zelf.
Het idee om betalingen los te halen van boekhouden is super, naar mijn idee iets wat elke ondernemer wil. Via de digitalisering en koppeling met Blue10 worden de factuurkoppen + gegevens heel simpel naar binnen geschoten, het interactieve dashboard geeft mij real time informatie in alles wat ik als ondernemer wil en moet weten. De rest laat ik aan Flynth, zij zijn tenslotte de boekhouders en wij de ondernemers. Onze facturen gaan nu via Blue10 naar FinMaster al onze bedrijfsprocessen zijn hierop aangepast en geeft ons rust en overzicht en bespaart veel tijd.

Wij gaan met onze tijd mee, volledig gebruik makend van alle ontwikkelingen van deze tijd…u ook??

Tom Zwinkels
Zwinkels Tomaten
’s-Gravenzande

LG FlowersSinds januari 2013 werk ik met FinMaster. Ik ben erg te spreken over het pakket. Het was een risico aangezien het een nieuw pakket is maar mede door de korte lijnen met 9 knots werkt het pakket erg goed.
Er is veel mogelijk in het pakket hierdoor is het erg flexibel dit was voor mij dan ook doorslaggevend. Zo kan ik het uiteindelijk op maat maken en werkt het voor mij praktisch.
Voor mij werkt dit goed er zitten geen overtallige functies in en al je wensen zijn ‘bijna’ altijd mogelijk.
De module verkoopfacturen werkt erg prettig zo heb ik een sluitend pakket met inkomende en uitgaande facturen.

Nu onderzoeken we de mogelijkheden om de facturen automatisch in te lezen dit zal dan ook de volgende stap worden.

Door de service gerichtheid van 9knots heb ik er alle vertrouwen dat het boekhouden steeds makkelijker wordt en daardoor minder tijd kost! En dit is uiteindelijk toch het geen waar het om draait.

J. Lansbergen
LG Flowers
Pijnacker

@Novus

“Ik zocht een flexibel en eenvoudig te gebruiken boekhoud programma in een online omgeving. #FinMaster heeft dit allemaal en de service is ouderwetse in orde voor een redelijk tarief”

Ferry Lenting
@Novus
Credit Management Services

Ik heb in januari en februari 2013 diverse online boekhoudpakketten beoordeeld. Omdat ik vaak in het buitenland werk, wilde ik graag een applicatie waarbij ik alleen de factuurgegevens moet vastleggen om te betalen. Ik wil niet boekhouden maar ondernemen. Mijn accountant bij Flynth wees mij op FinMaster. Het is een nieuw pakket maar voldeed volgens hem aan mijn wensen. En dat is helemaal juist gebleken !! Het vastleggen van de gegevens gaat heel erg makkelijk. Via het inventieve dashboard kies ik snel de menuopties welke ik nodig heb. Ik heb altijd overzicht over mijn nog te ontvangen en te betalen facturen. Mijn accountant boekt de factuurregels. Via de rapportage kijk ik dan globaal de boekingen na. Groot voordeel van FinMaster is dat wijzigingen direct te maken zijn. Dus geen moeilijke memoriaalboekingen of gezeur over niet meer te openen verwerkte boekingen en periodes !

Ik onderzoek nu de module “Verkoopfacturen”. En dat werkt ook goed. Nog even een sjabloon van mijn eigen factuurlay-out laten maken. Dit laat ik aan 9 Knots over. Bij andere pakketten moet je zelf alle instellingen doen en dat is mij te lastig. Zoals gezegd, ik wil ondernemen en niet een boekhoudpakket van instellingen voorzien.

Conclusie: Zeer tevreden over de applicatie en ook over 9 Knots. Zij begrijpen wat ondernemers willen én zijn zeer servicegericht !!

Pierre Bell
Bell@work en Flexibell Systems BV
Shanghai, China
Mei 2013

logo_interco (2)Een nieuw financieel programma was voor Interco een grote stap en we hebben dan ook goed rondgekeken en wat gewerkt met diverse programma’s. FinMaster kwam als beste uit onze bevindingen omdat het een slim programma is, wat voldoet aan al onze wensen. Je klikt eenvoudig door naar dieperliggende regels en uiteindelijk de factuur, zodat vragen heel simpel te beantwoorden zijn en correcties snel zijn gemaakt.

Het programma is IBAN klaar en leest de IBAN nr’s bij de eerste bankbetaling in de relatie.

De taken kunnen eenvoudig verdeeld worden in degene die het briefhoofd inboekt zonder dat er gecodeerd hoeft te worden zodat de betaler op tijd kan betalen. De boekhoudkundige die de codering uitvoert en de afschriften inleest wordt gedwongen om kleine vraagjes direct op te lossen, zodat je altijd een correcte verslaggeving hebt en real time je resultaat kan zien bij de button rapportage. Ook het inlezen van factuurbestanden verloopt probleemloos en de overgang vanaf het oude boekhoudprogramma is erg vlot verlopen.

Alle overzicht zijn eenvoudig te exporteren naar Excel. Ik kan daarom makkelijk zelf een periodeoverzicht en/of jaarrekening maken.

Jolanda Voskamp
Interco
De Lier

logo_IsikMet ingang van het boekjaar 2013 gebruiken wij FinMaster voor onze financiële administratie.
De belangrijkste reden voor de overstap naar dit pakket is dat er een directe koppeling gemaakt kon worden met ons pakket voor de verkoopfacturen. In de dagelijkse export van de (vele) verkoopfacturen worden ook de betaaldimensies meegenomen.
Alleen in FinMaster is het mogelijk om deze dimensies te importeren waardoor het afletteren van de kas- en pindimensies volledig automatisch verloopt én er geen handmatige boekingen meer plaatsvinden van de debiteurenontvangsten in het kasboek.
Voor ons een hele zorg minder en geen tijdrovende controles meer van de openstaande posten.
9 Knots Solutions heeft ons enorm geholpen met de door hun gemaakte koppeling. En de aanschafprijs was zodanig beperkt dat we deze in zeer korte tijd hebben terugverdiend. Uitstekende service !!!!

Daarnaast is het kunnen vastleggen van de inkoopfacturen zonder het maken van boekingen, doch het wel kunnen maken van betaalruns een absolute plus van FinMaster.

Isik Groenten en Fruit B.V. , Rotterdam
Karla Godei, administrateur

logo_campanulaApril 2014 zijn we gestart met FinMaster, het was best wel een hele omschakeling, maar voor ons werkt het perfect!! Makkelijk vinden van facturen en overzichtelijk.

Ten Have Plant
Annemieke Kroes

Maarel orchids.1 fw.fwSinds 2007 werkten we als Maarel Orchids met het ERP pakket Navision.

Nadelen daarvan waren dat er veel maatwerk software nodig was en dat het logistieke gedeelte tegelijkertijd de beperkende factor voor een upgrade van Navision was. Ook was de data overdracht te langzaam. Bij de aansturing van de PLC’s van de logistiek gaat het om nanoseconden. Kortom tijd voor verbeteringen.

Dit maakte voor ons de weg vrij om ons opnieuw te oriënteren voor een financieel pakket. We hadden de keuze uit een upgrade van Navision of een aantal andere online pakketten (Twinfield, FinMaster of Exact Online).

Onze keuze is na ampele overwegingen gevallen op FinMaster van 9 Knots. Dit pakket heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Het pakket werkt volledig in de Cloud
  • Elektronisch facturen inlezen met Blue 10
  • Inboeken en betalen kunnen separaat
  • Onze eigen accountant kan op afstand meekijken en controleren
  • Pakket wordt volledig ondersteund door Flynth
  • Resultaten zijn per individuele BV inzichtelijk
  • Koppeling met FlyntLink voor de begrotingen

Nadat we de knoop doorgehakt hadden, heeft Jose van der Maarel, onze administrateur, in 4 weken tijd onze gehele administratie in FinMaster verwerkt. Waarbij wel vermeld dient te worden dat de Flynth adviseurs Jasper Steringa en Paul Kuijpers (voor advies, conversie, implementatie en opleiding) en Ageeth Dijkshoorn (operationele ondersteuning) op afstand flink meegeholpen hebben.

Kortom, we zijn super tevreden over de snelle implementatie van onze administratie in FinMaster.

 

Arno van der Maarel
CEO van Maarel Orchids

 


duijvestijn tomaten.fwjoy plant.fwMaarel orchids.1 fw.fwde bruijn.fwVis Calla.fwKwekerij Hammestein.fwkwekerij mooyman.fwlogo berkhout plants.fwlogo J.K. Plant.fwlogo_ceil con.fwkwekerij Mulder.fwvan zijl.fwoussoren.fwlogo nolina.fwlansbergen roses.fwTogether2grow.fwkwekerij 't woudt.fwlogo Atlantis.fwlogo_fransen roses.fwlogo decorum.fwlogo aardwarmte vierpolders.fwlogo_vitensa.fwlogo_roseworld.fwlogo_samax.fwlogo_valueblue.fwlogo_garage burgers.fwlogo_hoogweggroep.fwlogo_kz flowers.fwlogo_monkey flower.fwde Haas GrowingLogo gebr Zwinkels.fwLogo junglestar.fwLogo public support.fwlogo boon en breg.fwlogo martin zwinkels jr...fwlogo van leeuwen .fwlogo kwekerij de bonfut .fwlogo_lema tomaten.fwlogo Rimato.fwlogo_DukkerFred van paasenVan dijkVicinilogo_campanulalogo_adrichemlogo_meerholdingvlp_small1.giflogo_interco-2Bell@WorkFlexiBellLittleTom-2logo_Kesterlogo_klepperlogo_applifireKastol1logo_novuslogo_plukkruidje-2logo_Isiklogo_zuidgeestlogo_vandersalm.fw_logo_Geodirect-2logo_steentjes-2logo_zwinkelslogo_justtickets1defLogo_Template_-_SevenOrchids-2AncoFirma STERINGAHolstein Flowerslogo-buysmanLG-Flowerslogo_Jogrowlogo_van Schielogo_ HB technieklogo_ Leo Bollogo_ Duivenvoorde caravanslogo_arcadialogo_Sjaak Koenenlogo_zijdezichtlogo_fransen orchideeenlogo_persoonpotplantenlogo_islandplantlogo_stolk floralogo_ van der Wallogo_best plant