Mogelijke koppelingen

Door de uitgebreide koppelingsmogelijkheden is integratie met andere systemen en databronnen geen probleem, dit vergemakkelijkt uw werkprocessen. De afgelopen tijd is FinMaster al met succes gekoppeld aan de onderstaande systemen.


CaseMaster® van 9 Knots Solutions B.V.

9-knots-logoCaseMaster® is specifieke software voor business-to business oplossingen, sluit naadloos aan op uw specifieke bedrijfsprocessen. De software beschikt over geavanceerde zoekfuncties en is makkelijk aan te passen en uit te breiden naar uw eigen wensen.
Door de volledige integratie tussen uw klantspecifieke backoffice applicatie en de standaard financiële applicatie FinMaster, beschikt u over een uniek crm bestand en realtime financiële cijfers. Alle verzonden inkoop- en verkoopfacturen worden gelijk doorgestuurd en verwekt in de boekhouding. Door de flexibiliteit zijn er dus met CaseMaster® voldoende keuzes te maken.

Voor meer informatie over CaseMaster® en 9 Knots Solutions B.V. kijk op www.9knots.nl

Flora HollandFlora Holland.fw

Importeer u Flora Holland E-factuur XML in FinMaster.

(De afrekeningen van veilingen Eelde en Rhein-Maas zijn nog niet in XML, hierdoor zijn deze nog niet te koppelen met FinMaster, dit geldt ook voor de dienstfacturen)

Kassasysteem van Star Kassasystemen

star kassa.fwDoor uw kassasysteem te koppelen aan FinMaster worden alle pin en contanten transacties per dag verwerkt in FinMaster. Zodra u een nieuwe relatie aanmaakt in uw kassasysteem zal deze automatisch worden ingelezen en verwerkt in FinMaster. Ook zal er een pin en kas dagboek worden aangemaakt waarin deze betalingen automatisch worden afgeboekt.

Alle boekingen worden per dag gelijk ingelezen en geboekt hierdoor krijgt u een overzicht van alle pin en kas betalingen. Per dag krijgt u een dag afsluiting, op deze manier zijn de kassaverschillen te controleren en desnoods te vergelijken met de pin betalingen.

 

Invoice Management van Blue 10

Invoice Management is het systeem van Blue 10  voor het digitaal verwerken van uw inkoopfacturen.logo_blue 10.fw

Door Invoice Management te koppelen aan FinMaster krijgt u inzicht in de status van de inkoopfacturen binnen uw organisatie.
Alle inkoopfacturen – papier, digitaal en elektronisch(xml) komen in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in FinMaster.

Voor meer informatie over Invoice Management en Blue 10 kijk op www.blue10.nl

 

Afleverbon en factuur van Olsthoorn automatisering

Met het afleverbon en facturen programma voert u op een eenvoudige wijze orders in en zijn afleverbonnen af te drukken en facturen te vervaardigen. Door de koppeling met FinMaster worden de facturen gelijk doorgezet naar FinMaster waar ze verder verwerkt kunnen worden. Ook worden door de koppeling de debiteuren gegevens automatisch overgenomen in FinMaster.

Nmbrs®logo_nmbrs.fw

Nmbrs® is een volledig online HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants.

Wefactwefact.fw

Wefact is een online facturatieprogramma.

Loket.nlLoket.nl.fw

Loket .nl is een applicatie voor online salaris- en personeelsadministratie.